09 349 37 36  |  info@josk.be

Huber Hotels

Tophotels in Ischgl | Galtür | Landeck

Alleen tophotels voor een top skigebied!

De familie Huber is een begrip in het Paznaun dal, naast verschillende tophotels runnen zij ook een landbouwbedrijf waarmee zij hun hotels (en vele andere) voorzien van streekeigen producten...

Alpenromantikhotel ****S Almhof-Wirlerhof

De familie Huber beschikt in Galtür over 2 absolute tophotels, die beiden gelegen zijn OP de piste en zo’n 200 m van elkaar verwijderd. De hotels bieden alle luxe en comfort dat je van een 4-sterrenhotel mag verwachten : mooie kamers, een gastronomische keuken, een zeer uitgebreide wellnessinfrastructuur met indoor zwembad, gezellige bars,... Beide hotels worden geboekt via 1 centrale receptie. Zo'n 2 weken voor vertrek deelt de familie Huber mee in welk hotel we verblijven, maar beide hotels zijn qua accommodatie, luxe, gastronomie en ligging volledig gelijkwaardig. De zeer frequent rijdende skibussen zorgen voor een vlotte verbinding met Ischgl. Elke gast die hier geweest is keert steeds laaiend enthousiast terug.

Alpenresort **** Fluchthorn

Stijlvol 4 sterrenhotel, gelegen in het centrum van Galtür op slechts 7 km van Ischgl. Skibus zowel naar het skigebied Galtür als naar Ischgl stopt zeer regelmatig voor de deur van het hotel. Mooie kamers, een verzorgde wellness en een lekkere keuken. Een luxehotel dus.

Hotel **** Tramserhof

Imposant 4-sterrenhotel, gelegen te Landeck, op zo'n 30 minuten van ISCHGL. Zeer lekkere keuken, ruime kamers en een mooie wellnessinfrastructuur. Op maat gesneden hotel voor een betaalbare Short-ski naar Ischgl met  verblijf in een luxehotel. JOSK bus zorgt dagelijks voor de transfers naar en van ISCHGL.