Blog

De charmes van een skigebied in de zomer

Bent u ook altijd een beetje droevig aan het einde van de paasvakantie omdat u afscheid moet nemen van de bergen? Telt u alweer de maanden af om terug te gaan? Dan hebben we goed nieuws voor: u hoeft geen ski’s aan uw voeten te hebben om een leuke, sportieve vakantie te beleven in een skigebied. Raften, mountainbiken, hoogteparcours of gewoon wandelen? Er zijn talrijke activiteiten die een vakantie in de bergen de moeite waard maken

JOSK biedt vanaf dit jaar ook zomervakanties aan naar het skigebied Kronplatz in Zuid-Tirol, Italië. Van daaruit hebt u toegang tot talrijke activiteiten die in de regio georganiseerd worden.

Met mountainbike of fiets

Zuid-Tirol is een waar paradijs voor mountainbikers en fietsers. U vindt er maar liefst 5000 kilometer aan mountainbiketrails en -tochten en verschillende bikeparken.
Waagt u zich liever niet aan trails, maar fietst u liever op geasfalteerde wegen? Ook dan heeft deze regio heel wat te bieden. Zo zijn er 600 kilometer aan fietsroutes, die u door afwisselende landschappen leiden.

Avontuurlijke sporten

Liefhebbers van avontuurlijke sporten kunnen ook in de zomer hun hart ophalen in de skigebieden: een typische bergsport is canyoning, waarbij u de weg van een bergrivier volgt, inclusief de hindernissen die erbij komen kijken. De beste manier om de mooiste stukjes natuur in de bergen te ontdekken. Andere sporten die ideaal zijn voor avonturiers die van de bergen houden: rafting, kajakken, hindernissenparcours in een adventure park,…

Wandelingen

Een wandeling in de bergen is een zegen voor lichaam én geest: adembenemende landschappen, zuivere lucht, af en toe een tussenstop aan een meer of riviertje, een via ferrata voor de liefhebbers,… iedereen kan zich uitleven tijdens een bergwandeling. En dan is er nog de voldoening die u krijgt wanneer u de top bereikt.

Zomervakantie met josk in kronplatz

In een zomervakantie met JOSK zijn enkele activiteiten inclusief voor alle deelnemers. Daarnaast kan u ter plaatse nog heel wat verschillende activiteiten bijboeken, zowel voor het hele gezin als voor volwassenen of kinderen apart.
Meer weten over het verblijf, de activiteiten en de prijzen? Bekijk alle details in ons programma.

Family

Gezinnen

Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.
Icon 4 stars hotel

Kwalitatieve hotels

Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.
Cabin

Themaweken

Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.
Icon Kids

Kidsacties

Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels tot 100% gratis.