Blog

Dit zijn de 3 meest legendarische après-skibars

Skiën en snowboarden zijn puur plezier. Maar aan de fun hoeft geen einde te komen als de piste sluit. En of je wel zin hebt in een pittig après-skifeestje! Wat zijn de meest legendarische après-skibars? Waar moet je zijn?

Skifesten Oostenrijk: alle remmen los in Hohenhaus Tenne in Tux

Wie van après-ski houdt, moet in Oostenrijk zijn. Hier weten ze als geen ander wat feesten is. In Hintertux mag er zich dan slechts een handjevol hotels bevinden,  de après-skicultuur leeft er alsof niets anders er nog toe doet. Dat merk je meteen als je Hohenhaus Tenne binnenstapt. Moe van het skiën, dacht je? Je staat zo weer te dansen. Want in Hohenhaus Tenne Hintertux peppen de stevige beats, enthousiaste sfeer, en de frisse drankjes je zo weer op. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat fervente skiërs hier jaar na jaar terugkeren voor een memorabele portie après-skiplezier.

Italië: K1 in Kronplatz tilt jouw après-ski plezier naar nieuwe hoogtes

Een pittige tocht op de Sylvester of Hernegg-piste in de latten? Glij dan binnen bij K1, het legendarische après-skiparadijs aan het dalstation van Kronplatz. Hier lokt je een zonnig terras, het goede gezelschap en de geur van knapperige, ovenverse pizza, vino en espresso. Na 21 uur verandert de châlet in dé plek voor feestbeesten. Klaar om te swingen? Deejays krijgen hier zelfs de meest vermoeide skiërs op de dansvloer. De grootste uitdaging: de dag erop met een frisse kop weer op de piste staan.

Après-ski Italië: in Stalet Livigno weten ze wat feesten is

Aan je skivakantie in Livigno begin je best uitgerust: de kans is groot dat je niet echt veel aan slapen toekomt. Langs de Carosello-zijde van Livigno vind je een legende onder de après-skichalets: Stalet is dé funspot van dit skigebied. Op het verwarmde terras feest je tot laat met een bont allegaartje van nationaliteiten. Dé plaats om hip jong volk uit heel Europa te ontmoeten. En als de deejay achter de draaitafel stapt, gaat het dak eraf: feel the vibes, experience the madness!

Gezinnen


Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.

Kwalitatieve hotels


Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.

Themaweken


Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.

Kidsacties


Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels tot 100% gratis.