Gratis skibegeleiding

Gratis skibegeleiding op de meeste reizen in het laagseizoen. Een unieke service.

JOSK staat bekend om zijn uitstekende begeleiding, zowel op als naast de piste. Elke reis wordt begeleid door een JOSK reisleider die alles op wieltjes laat lopen en waarbij u terecht kan voor al uw vragen en opmerkingen.

Om onze reizen nog aantrekkelijker te maken, bieden we op de meeste reizen in het laagseizoen GRATIS skibegeleiding aan. Dit bespaart u tot enerzijds tot minimum €140 p.p. en anderzijds zal u meer kunnen genieten van het skiën, van het skigebied en van de reisgenoten.

Tijdens shortski’s is dit niet voorzien.

Gratis skibegeleiding
(minimum niveau: vlot van een blauwe piste kunnen skiën)

Op al deze reizen bieden we gratis skibegeleiding aan. Op deze reizen zullen er voldoende monitoren meereizen. Zo ontdekt u onder begeleiding de beste pisten, de mooiste plekjes en de gezelligste hutjes van het skigebied.

Er wordt wel verwacht dat je vlot van een blauwe piste kan skiën om aan te sluiten bij deze begeleiding (verschillende niveaugroepen worden ter plaatse georganiseerd). 

Per circa 15 skiërs zal er een JOSK monitor/skibegeleider meereizen. Deze begeleiding is niet meteen uur gebonden, de juiste regeling en afspraken zullen door de reisleider ter plaatse worden meegedeeld.

Tijdens de genietweken (50+) wordt er sowieso skibegeleiding voorzien.

Gezinnen


Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.

Kwalitatieve hotels


Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.

Themaweken


Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.

Kidsacties


Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels tot 100% gratis.