Jeugdreizen

Speciaal voor de jeugd organiseren wij tijdens de vakantieperiodes begeleide jeugdreizen naar Speikboden, Kronplatz en Ski Amade.
Bij JOSK reizen kan je vanaf 14 jaar op ski- of snowboardreis.

Deze reizen worden volledig door JOSK monitoren begeleid. Speciaal voor deze jeugdreizen hebben wij enkele verblijven uitgekozen waar de jongeren zich volledig thuis voelen en die beantwoorden aan hun specifieke eisen. Samen met de JOSK monitoren kunnen ze optimaal genieten van hun wintersportvakantie. Uiteraard beschikken de oudere deelnemers (vanaf 16 jaar) over een grotere vrijheid dan de jongere groep (vanaf 14 jaar). Deze jeugdreizen worden aangeboden in een ‘ALL IN’-formule zodat alles vervat zit in de basisprijs.

‘All inclusive’ reizen

  • volledig begeleid (verplichte avondactiviteiten tot 18 jaar)
  • reis in first class autocar
  • verblijf in half- of volpension 
  • JOSK reisleiding 
  • skipas 6 dagen 
  • huur ski- of snowboardmateriaal mogelijk : € 60
  • 4u per dag Nederlandstalige ski- of snowboardlessen (niveau doorgeven bij inschrijving), vrij skiën of boarden steeds mogelijk mits schriftelijke ouderlijke toestemming

Volpension of halfpension

De jeugdreizen te KRONPLATZ zijn op basis van HALFpension. Op het skigebied zijn er voldoende hutten om ’s middags iets te eten.

In de skigebieden SPEIKBODEN & SKI AMADE verblijven de jongeren in VOLpension. Zij beschikken over een lunchpakket uit het hotel (Amadé) of een eetbon (Speikboden) waarmee ze een warme snack kunnen krijgen.

JOSK reisleiding

Alle reizen staan onder leiding van een JOSK reisleider. Hij begeleidt samen met de monitoren de jongeren van ‘s morgens tot ‘s avonds. Hij maakt afspraken i.v.m. ski- en snowboardlessen, uurregelingen, groepsverdelingen, avondactiviteiten… Bij probleempjes kan men steeds bij hem/haar terecht. De reisleider zorgt voor de ideale mix van fun, ski, snowboarding … De eerste avond worden er uiteraard een aantal regels en afspraken gemaakt waar de jongeren zich aan dienen te houden.

Ski – of snowboardles

De lessen zijn steeds inclusief. Zowel de ski- als de snowboardlessen worden gegeven op verschillende niveaus door onze eigen JOSK monitoren. Lessen vinden dagelijks plaats van ca. 10u tot 12u. en van ca. 13u30 tot 15u30. Indien de jongeren van hun ouders geen les hoeven te volgen moeten ze dit bij boeking melden. Ter plaatse zijn de jongeren die ingeschreven zijn verplicht om les te volgen. Enkel met een schriftelijke toelating van de ouders mogen ze vrij skiën en snowboarden.

Huur materiaal

De huur van het materiaal (ski of snowboard) kan afzonderlijk geboekt worden. Dit wordt ter plaatse gehuurd.  

Gezinnen


Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.

Kwalitatieve hotels


Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.

Themaweken


Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.

Kidsacties


Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels tot 100% gratis.