Frankrijk – Portes du Soleil

1
0

Portes du Soleil Onbegrensde mogelijkheden

12 skistations worden met elkaar verbonden door 204 skiliften en 650km pistes. Een reis ‘op ski’s’ tussen Frankrijk en Zwitserland, een ontdekkingstocht door twee culturen. Met dennenbomen omzoomde pistes, grote lege ruimtes om te skiën, zones die speciaal zijn ingericht voor Freestyle … ‘les Portes du Soleil’ bieden onbegrensde mogelijkheden.

Algemene informatie
Afstand tot Brussel847 km
Hoogte900 - 2.466m
Beoordeling
Kinderski
Beginners
Gevorderden
Aprés-ski
Afdalingen 650 kmLiften
170km 107
380km 83
100km 14

De ontdekking van een prachtig skidomein…

Morzine-Avoriaz ligt in het hart van de Portes du Soleil (Haute-Savoie), een domein met een verbazingwekkende diversiteit. JOSK reizen biedt deze bestemming aan met het vliegtuig tijdens het laagseizoen. Hiervoor werken wij samen met Brussels Airlines, vlucht vanuit Zaventem naar Genève. Vanuit Genève is een transfer voorzien naar Morzine (80 km).

In de loop der jaren heeft Morzine zijn eigen karakter en tradities weten te behouden, u vindt hier de sfeer van een echt Savois dorp. De architectuur met de houten chalets met leistenen daken zijn, net als de inwoners die u verwelkomen, eenvoudig, solide en authentiek. In de dorpsstraten heerst een warme, gezellige sfeer met bars, restaurants, winkels en animaties.

Skiles enkel mogelijk voor kinderen

De skilessen in Morzine gaan door bij de Franse skischool, hier is dus geen Nederlandstalige les mogelijk.

Reis met vliegtuig

Vlieg vanuit Brussel met Brussels Airlines naar één van de topgebieden van Frankrijk. Transfers hotel en vervoer wintersportuitrusting inclusief.

Gezinnen


Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.

Kwalitatieve hotels


Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.

Themaweken


Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.

Kidsacties


Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels tot 100% gratis.