Italië – Ahrntal

1
0

Ahrntal

Het Ahrntal is een leuke vallei waarin zich 2 skigebieden de laatste jaren enorm ontwikkeld hebben. Klausberg en Speikboden zijn als het ware de kleine broertjes van Kronplatz. Beide gebieden beschikken over een zeer moderne liftinfrastructuur en een uitstekende kunstsneeuwinstallatie.

Algemene informatie
Afstand tot Brussel1 010 km
Hoogte950 - 2510m
Beoordeling
Kinderski
Beginners
Gevorderden
Aprés-ski
Afdalingen 70 kmLiften
35km 1
20km 10
15km 4

JOSK reizen bood 26 jaar geleden zijn eerste reizen aan naar deze regio. De gezellige, familiale sfeer, de leuke hutjes en de gastvrijheid van de Zuid-Tirolers zijn nog steeds gebleven in deze regio.

Om optimaal van deze vallei te genieten bieden we een skipas aan met 3 dagen Speikboden en 3 dagen Klausberg. De skibus rijdt heel regelmatig tussen uw hotel en het skigebied.

Speikboden is een heel zonnig gebied, een cabinebaan brengt u direct naar 2.000m. Van daaruit vertrekken dan nog enkele liften, o.a. de Sonnklar tot 2.400m, vanwaar u een prachtig zicht heeft op de Dolomieten (en Kronplatz).

Klausberg investeerde in een uitstekend liftennetwerk. Een cabinebaan brengt u naar 1.600m, in het bergstation bevindt zich de Kristallalm, één van de mooiste skihutten van Italië.

De meest recente lift, de Klaussee II, brengt u tot 2.510 meter. De K2 skipiste ligt er steeds top bij! Maak ook eens kennis met Franz de belleman, een uniek spektakel.

U hoeft geen honderden kilometers skipiste te hebben om toch een hele leuke skiweek te beleven.

Gezinnen


Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.

Kwalitatieve hotels


Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.

Themaweken


Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.

Kidsacties


Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels tot 100% gratis.