Italië – Alta Badia

1
0

Alta Badia Er even tussenuit naar de mooiste skiregio van Italië, de Dolomieten

Prachtige landschappen, perfect geprepareerde pistes, uitgestrekt skigebied, gastvrije hutten, heerlijk eten, dat is Alta Badia in de Dolomieten bergen.

Algemene informatie
Afstand tot Brussel994 km
Hoogte1060-3342m
Beoordeling
Kinderski
Beginners
Gevorderden
Aprés-ski
Afdalingen 1200 kmLiften
360km 123
720km 242
120km 95

Het skigebied Alta Badia in de Italiaanse Alpen is gelegen in het zuidoosten van Zuid-Tirol, in de Dolomieten, tussen de 1.300 en 2.778 meter boven de zeespiegel. Het skigebied Alta Badia ligt centraal in het skigebied Dolomiti Superski, het grootste skigebied in de Alpen.

De ideale locatie van de Alta Badia ski resort is ideaal voor het verkennen van de Dolomieten van Zuid-Tirol, Trentino en Veneto gebied op ski’s en snowboard.

Van eind november tot half april, zal u een perfecte ski-omstandigheden in Alta Badia met de Dolomieten bergen verstrekken van een betoverend decor met hun diepe blauwe luchten en zonnige dagen te vinden.

Rustieke en gastvrije hutten en goede bergrestaurants; vriendelijke mensen en het unieke samenspel van Zuid-Tiroolse sfeer en Italiaanse Dolce Vita maken Alta Badia de perfecte skigebied voor genieters. En last but not least: Op Alta Badia pistes zijn er geen lange wachtrijen.

Shortski’s naar wellicht één der mooiste (en grootste) skigebieden van de wereld, en dit in een fantastisch 3-sterren  superiorhotel, voor een heel betaalbare prijs … dat is onze formule in het Hotel ***S Posta Pederoa.

De skipas is steeds deze voor de hele Superdolomieten, inclusief de Sella Ronda.

Onze aanraders
Er zijn geen hotels gevonden.

Nieuw hotel

Gezinnen


Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.

Kwalitatieve hotels


Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.

Themaweken


Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.

Kidsacties


Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels tot 100% gratis.