Oostenrijk – Amadé

1
0

Amadé Poort naar Oostenrijks grootste skigebied

Uit de aaneenschakeling van de 8 bekendste skigebieden van de regio rond Salzburg is de gigantische skiarena SALZBURGER SPORTWELT AMADE ontstaan.

Algemene informatie
Afstand tot Brussel1 020 km
Hoogte650 - 2.700m
Beoordeling
Beginners
Gevorderden
Aprés-ski
Afdalingen 760 kmLiften
275km 116
390km 89
95km 51

Salzburger Sportwelt Amade

Deze enorme skicaroussel is opgebouwd rond de bekende skistations Flachau, Zauchensee, Wagrain, St. Johann in Pongau, Altenmarkt en Alpendorf. In deze skiarena is Flachau het meest centrale dorp met daarenboven het meest moderne liftennetwerk. Niet voor niets is Flachau de geboorteplaats en nog steeds woonplaats van de beste skiër aller tijden: Hermann Maier.

In Flachau vertrekken meerdere supermoderne gondels (o.a. de Achterjet, de Spacejet, de Starjet …) die je ofwel te voet ofwel met de interne Citybus kan bereiken. Vanuit Flachau kan je via de verbindingslift Flying Mozart doorsteken naar Wagrain en Alpendorf.

Een zeer vlotte skibus brengt je in zo’n 5 minuten naar Flachauwinkel, wat rechtstreeks verbinding geeft met Zauchensee. Gevorderde skiërs of boarders kunnen zich uitleven op meer dan 760km. perfect onderhouden skipisten.

Beginnende skiërs kunnen terecht op de vele oefenpisten in Flachau zelf. Voeg hierbij nog de echte authentieke sfeer, de vele skihutten op de piste en een stomende après-ski in het dal … dan zijn alle ingrediënten aanwezig voor het welslagen van uw skivakantie.

Gezinnen


Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.

Kwalitatieve hotels


Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.

Themaweken


Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.

Kidsacties


Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels tot 100% gratis.