Oostenrijk – Kitzbühel

Verplicht veld
1
0

Kitzbühel Mondaine skiarena met meer dan 700 km piste

Kitzbühel, een naam die klinkt in de wereld van het skiën. En niet alleen omwille van Oostenrijks meest bekende skiwedstrijd: de Hahnenkamm-afdaling, maar vooral omdat deze regio de meeste kilometers skipistes in Oostenrijk heeft. Niet voor niets staat dit gebied in de top 10 van de meest prominente en exclusieve skioorden van de Alpen.

Algemene informatie
Afstand tot Brussel 914 km
Hoogte 670 - 2.020 m
Beoordeling
Kinderski
Beginners
Gevorderden
Aprés-ski
Afdalingen 631 km Liften
178km 70
318km 109
135km 24

Kitzbüheler Alpen
Oberndorf/St.-Johann/Kitzbühel

Een begrip uit de skigeschiedenis

Het skipas geeft de mogelijkheid om maar liefst 249 liften te gebruiken, goed voor 704 km onbegrensd skiplezier.

Het TOP – SKIPASS KITZBÜHELER Alpen bestaat uit 5 skigebieden: Kitzbühel (168 km piste), Skiwelt Wilder Kaiser Brixental (250 km piste), Schneewinkel St. Johann (170 km piste), Wildschönau (70 km piste) en Alpach Reith Kramsach (46 km piste).

Toch heeft deze streek zijn Tiroolse charme niet verloren. Geniet van die typische Tiroolse ‘gemütlichkeit’ in de 172 berghutten die deze skiarena rijk is.

Van aan het hotel is Kitzbühel heel eenvoudig te bereiken via de skitrein: het station ligt op wandelafstand van het hotel en 1 halte verder sta je in Kitzbühel. Van hieruit vertrekken er ook meerdere skibussen naar de andere gebieden van de Schneewinkel (o.a. Waidring Steinplatte …). Meer centraler kan je voor deze regio niet logeren. Alles kan … niets moet !

Het Erlebnishotel Kitzbühler Horn is een ronduit schitterende hotel en ligt onderaan het idyllische bergdorpje Oberndorf, in de schaduw van het imposante Wilder Kaiser Massief.

Een ideale ligging dus: op wandelafstand van ‘Bauernpenzing’, de cabinelift die aansluiting geeft tot het skigebied St.-Johann in Tirol (60 km piste). ’s Morgens rechtstreeks de lift op en ’s avonds ski je het hotel binnen.

Nieuw hotel

Reisformules

Gezinnen

Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.

Kwalitatieve hotels

Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.

Themaweken

Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.

Kidsacties

Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels tot 100% gratis.