Oostenrijk – Serfaus-Fiss-Ladis

1
0

Serfaus-Fiss-Ladis Kwaliteitsvolle wintersportbeleving

Vlak tegen de Zwitserse en Italiaanse grens, ligt het zonneplateau Serfaus – Fiss – Ladis. In 1999 werden deze 3 skigebieden aaneengesloten en ontstond het “Tirols Ski Dimension”. Ondertussen is dit skigebied uitgegroeid tot één van de meest gerenommeerde skigebieden van Oostenrijk, dat jaarlijks steevast in alle mogelijke kwaliteitslijstjes opduikt.

Algemene informatie
Afstand tot Brussel870 km
Hoogte1.200 m - 2.820 m
Beoordeling
Kinderski
Beginners
Gevorderden
Aprés-ski
Afdalingen 214 kmLiften
47km 11
123km 16
44km 11

Serfaus-Fiss-Ladis

Het immense skigebied van 214 kilometer pisten strekt zich uit van 1.200 tot 2.820 meter hoogte. De gunstige geografische ligging zorgt voor meer dan 200 zonnige dagen per jaar. Vandaar dat dit gebied ongeëvenaard is als familiebestemming en zich graag zo profileert.

Het gebied is enkel uitgerust met de nieuwste liften en modernste restaurants. Toch zal de berghutliefhebber evenzeer ruim aan zijn trekken komen in tal van verscholen en authentieke hutjes. De brede pisten met een zee van ruimte (ideaal om uw carve technieken wat bij te schaven) zijn bijzonder geschikt voor zowel beginnende als meer gevorderde skiërs.

Zelfs de meest fanatieke experts kunnen hun hartje ophalen op één van vele powder spots of op toertocht in het ongerepte Urgtall (met o.m. doorsteek naar Samnaun). De meer dan 10 kilometer lange Frommesabfahrt is de ideale afsluiter van de skidag en brengt u vanuit Serfaus, via Fiss terug tot in Ladis.

Door een transportcapaciteit van maar liefst 90.000 personen per uur zijn wachttijden hier uitgesloten. De vele sneeuwkanonnen staan garant voor een besneeuwing van 80 % van het hele gebied, zodat de dalafdalingen altijd mogelijk zijn.

De diversiteit van het gebied, de moderne faciliteiten en tal van nevenattracties maken van dit gebied en echte wintersportbeleving.

Onze aanraders
Er zijn geen hotels gevonden.

Nieuw hotel

Gezinnen


Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.

Kwalitatieve hotels


Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.

Themaweken


Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.

Kidsacties


Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels tot 100% gratis.