Winkler Hotels

Winkler Hotels

De naam Winkler is een begrip in de regio Kronplatz. Deze familie bezit immers 3 absolute tophotels, die samen de Winklerhotels vertegenwoordigen.

3 absolute tophotels op Kronplatz

Eén voor één luxe 4 sterrenhotels met het accent op wellness, comfort, service en gastronomie. Verblijven in een Winklerhotel geeft sowieso al iets extra aan uw JOSK skivakantie … zonder een meter geskied te hebben !

Skipas superdolomieten & de Sella Ronde

In de 3 Winklerhotels wordt tijdens de weken in het Laagseizoen (uitgezonderd kidsweken) een superdolomieten skipas aangeboden, waarmee je o.a. naar Corvara en de Sella Ronde kan gaan skiën. In het hoofdseizoen wordt een skipas Kronplatz aangeboden, die je bij reservatie kan laten laten upgraden. Eén maal per week wordt er vanuit elk Winklerhotel vervoer naar de Sella Ronde voorzien. In het laagseizoen is dit vervoer inbegrepen in de prijs, in het hoofdseizoen is dit betalend.

Kinderkorting tot 14 jaar

De kinderkortingen gelden in de 3 Winklerhotels voor kinderen tot 14 jaar, indien deze de kamer delen met 2 betalende volwassenen.

Presentatie

Het in de zomer van 2007 verbouwde Vital & Spa-hotel Lanerhof bevindt zich in Montal, op 6 km van het skigebied. Absolute blikvanger van dit hotel is ongetwijfeld het superluxueus binnen- en buiten Wellness & Spa-gedeelte met ondermeer een apart verwarmd binnen- en buitenzwembad, verschillende Finse en Turkse sauna’s (zowel binnen als buiten) en enkele luxe-wellnessloungen.

Myriam, de dochter van de Winklers, leidt het Sporthotel Winkler. Dit hotel (met eveneens een gloednieuwe top Wellness & Beauty-afdeling) is gelegen te Stefansdorf op slechts 1 km van het dalstation Kronplatz.

Te Pfalzen, op zo’n 8 km van Kronplatz ligt het Relax & Spa Hotel Sonnenhof. Dit Winklerhotel is het meest recente van de 3 en ongetwijfeld het meest familiale zonder aan luxe in te boeten.

Luxe, gastronomie, wellness en service tegen een betaalbare prijs … dat is sinds vele jaren de succesformule van de Winklerhotels. Bovendien beschikt elk hotel over een gratis shuttlebusservice die u op alle momenten van de dag tot vlak aan de liften brengt en terug ophaalt.