1. Elke annulering moet onmiddellijk en schriftelijk aan JOSK reizen worden overgemaakt. Annuleringen die niet schriftelijk zijn meegedeeld door de reiziger worden niet aanvaard.
  De annuleringsdatum is de ontvangstdatum van uw schriftelijke annulering.
  Indien de reiziger zijn reis moet annuleren, zelfs door overmacht of toeval of onvermijdbare en buitengewone omstandigheden, wordt de opzegvergoeding(*) forfaitair als volgt bepaald:
 • Annulering tot en met 28 dagen voor vertrek(**) : 150 EUR pp
 • Annulering tot en met 8 dagen voor vertrek(**): 50% van de totale reissom
 • Annulering vanaf 7 dagen voor vertrek(**) : 100% van de totale reissom

Vertrek reizigers autocar = Vertrekdatum vanuit België / Vertrek reizigers eigen wagen = Datum check in accommodatie
(*) De opzegvergoeding kan u claimen via een annuleringsverzekering.
(**)De uitgegeven vervoertickets (zoals trein- en vliegtuigtickets) van de reiziger, zijn niet overdraagbaar, noch terugbetaalbaar, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

 1. Annulering van 1 persoon op een 2-persoonskamer : Indien door annulering van 1 persoon een 2-persoonskamer herleid wordt tot een singlekamer, dient hiervoor door de annulerende reiziger ook het singlesupplement te worden betaald.
 2. No show : In geval van een ‘no show’ gaan alle reeds betaalde bedragen verloren. Indien het saldo bij aanvang van de reis nog niet voldaan is, dient dit onmiddellijk betaald te worden. Een ‘no show’ betekent het niet komen opdagen zonder schriftelijke verwittiging bij aanvang van de reis.
  • BUS: Tijdstip vertrek opstapplaats // idem: Vliegtuig
  • AUTO: aankomst dag 18u00 (na 18u00 hotel zelf verwittigen)
 3. Extra’s: annuleren van skilessen en busplaatsen zijn niet mogelijk vanaf 28 dagen voor vertrek.

JOSK reizen adviseert de reiziger om bij het boeken een annuleringsverzekering PROTECTIONS af te sluiten. U kunt deze PROTECTIONS verzekering bij JOSK reizen afsluiten, waardoor een snelle afhandeling gegarandeerd wordt. 
Belangrijk: iedere annulatie moet schriftelijk meegedeeld worden aan JOSK reizen.