Reisformules

JOSK wintersportformules

JOSK zou JOSK niet zijn zonder zijn eigen specifieke wintersportformules.

Reizen tijdens de schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties bieden wij een zeer groot aanbod skivakanties. Op al onze reizen kan u Nederlandstalige skiles boeken.

Een JOSK monitor leert u in groep skiën of snowboarden. In bijna alle hotels wordt ’s avonds kinderanimatie gegeven door JOSK animatoren.

Skibegeleiding voor iedereen

Wij bieden gratis skibegeleiding aan tijdens bijna alle weekreizen in het laagseizoen. Onder begeleiding van de Nederlandstalige JOSK skimonitoren leert u het skigebied in al zijn facetten kennen.

Tijdens verschillende weken in het laagseizoen wordt tevens gratis skiles aangeboden. Een Nederlandstalige JOSK monitor leert u dan in groep skiën of snowboarden.

Josk - jeugdreizen

Reizen voor jongeren

De JOSK jeugdreizen zijn echt de max en onovertroffen op hun gebied! Deze reizen voor jongeren vanaf 14 jaar worden georganiseerd tijdens de schoolvakanties. Er is complete begeleiding door JOSK monitoren.

Tijdens de lesvrije week bieden wij voor de studenten verschillende studentenweken aan naar Kronplatz en Livigno.

Onze sneeuwklassen staan al meer dan 25 jaar aan de top in Vlaanderen.

Themaweken voor gezinnen, 50-plussers …

Naast schitterende bestemmingen, kwaliteitsvolle hotels en een goede service zijn het de speciale formules voor onder meer jongeren, gezinnen met jonge kinderen en 50-plussers die JOSK van andere wintersportorganisaties onderscheidt.

Zo kan u bij ons boeken voor enkele themaweken. Tijdens zo’n themaweek organiseren wij een reis voor een specifiekere doelgroep. De bekendste zijn onze kidsweken voor families met jonge kinderen en de genietweken voor 50-plussers.

Josk - Ski met kinderen

Josk - Shortski

Shortski’s

JOSK biedt een volledig eigen programma van shortski’s aan, zowel tijdens de vakantieweken als tijdens het laagseizoen. De heen- en terugreis wordt uitgevoerd in comfortabele slaapbussen.

Blikvangers zijn ongetwijfeld ons aanbod aan shortski’s tijdens de paasvakantie EN ons ruime aanbod aan shortski’s naar het Italiaanse Kronplatz of het onovertroffen Oostenrijkse Ischgl in het laagseizoen.

NIEUW dit jaar zijn de shortski’s met de Dreaming class bus. Dit is een slaapbus met echte bedden. U komt relaxed en uitgerust terug van shortski.

Bekijk het volledige reisoverzicht