Shortski

Shortski

Wil je gaan skiën, maar kan je je geen volledige week vrijmaken? Dan is een shortski met JOSK de ideale oplossing. Je wordt met een slaapbus tot aan je hotel gebracht, waar je 3 of 4 dagen verblijft. In sommige gevallen is er een transfer voorzien van het hotel naar het skigebied. Lees meer over de verschillende mogelijkheden:

Shortski in Oostenrijk of Italië

Als bestemming voor een shortski kan je kiezen tussen skigebieden in Italië en Oostenrijk. Kijk voor een overzicht van bestemmingen in ons reisprogramma.

Herfstvakantie, krokusvakantie en Paasvakantie

Al vanaf de herfstvakantie kan je met JOSK op shortski. De bestemming is dan de gletsjer Hintertux in Oostenrijk, waar je ook in die periode zekerheid hebt op sneeuw.

Reizen met slaapbus

Om de busreis naar Oostenrijk of Italië voor iedereen comfortabel te maken, zetten we voor onze shortski’s slaapbussen in.

  • De zetels worden omgebouwd tot volledig horizontale bedden.
  • Er zijn ook dekentjes voorzien.
  • We raden aan om zelf een eigen kussentje te voorzien.

Transfers van en naar het skigebied

  • De hotels worden bij een shortski zo uitgekozen dat ze niet te ver van de liften verwijderd liggen.
  • Bij sommige shortski’s wordt een transfer naar het skigebied voorzien.
  • Vaak voorziet het hotel een eigen shuttledienst naar het gebied.

Skipas voor 3 of 4 dagen

Uw skipas ligt klaar in het hotel. Je kan hem verkrijgen via de reisleider of de receptie. Uw skipas van 3 of 4 dagen is geldig vanaf de dag van aankomst.

Verblijf in halfpension

Bij een shortski is er een ontbijt voorzien bij aankomst. Op de dag van de terugreis  zijn de kamers beschikbaar tot 10u. Ontbijt is ook die dag inbegrepen. Er is douchegelegenheid voorzien voor het vertrek.

Extra’s bij shortski

Bovenop het basisaanbod kan een shortski uitgebreid worden met een aantal extra’s. Bij je boeking kan je volgende zaken reserveren:

Kortingen

Wie ervoor kiest om met de eigen wagen op shortski te gaan, krijgt €60 korting op de totale reis.