Themaweken

Méér dan de basisformule… Tijdens sommige weken leggen we bepaalde accenten om uw reis nog aantrekkelijker te maken OF om ons tot een bepaalde doelgroep te richten. Hiervoor hebben we specifieke programma’s uitgewerkt. Naast schitterende bestemmingen, kwaliteitsvolle hotels en een goede service zijn het deze themaweken die een reis in het laagseizoen net dat ietsje meer geven. De meest bekende zijn misschien onze kidsweken en onze genietweken (50+). Toch hebben we ook nog vele andere interessante themaweken.

Reizen voor jongeren

De JOSK jeugdreizen zijn echt de max en onovertroffen op hun gebied! Deze reizen voor jongeren vanaf 14 jaar worden georganiseerd tijdens de schoolvakanties. Er is complete begeleiding door JOSK monitoren.

Tijdens de lesvrije week bieden wij voor de studenten verschillende studentenweken aan naar Val di Fiemme en Livigno.

Onze sneeuwklassen staan al meer dan 25 jaar aan de top in Vlaanderen.

 

Themaweken voor gezinnen, 50-plussers …

Naast schitterende bestemmingen, kwaliteitsvolle hotels en een goede service zijn het de speciale formules voor onder meer jongeren, gezinnen met jonge kinderen en 50-plussers die JOSK van andere wintersportorganisaties onderscheidt.

Zo kan u bij ons boeken voor enkele themaweken. Tijdens zo’n themaweek organiseren wij een reis voor een specifiekere doelgroep. De bekendste zijn onze kidsweken voor families met jonge kinderen en de genietweken voor 50-plussers.

 

Josk - Ski met kinderen