Italië – Arabba

Verplicht veld
1
0

Arabba Hier bent u nooit uitgeskied!

Het skigebied Arabba ligt in de Dolomietenprovincie Belluno tussen 2 bergpassen (Pordoi en Campolongo). Arabba zelf telt zo’n 62 km skipisten.

SKIPAKKET ARABBA (reserveren bij boeking)

Schoolvakanties : enkel skiles K2 en K3
De JOSK monitor gaat ’s middags samen met de kids lunchen, kids zijn onder begeleiding van 10 tot 15u, zo kan iedereen genieten van het uitgestrekte skigebied.

Laagseizoen : JOSK skibegeleiding steeds inclusief

 

Algemene informatie
Afstand tot Brussel 1 005 km
Hoogte 1060 - 3342 m
Beoordeling
Kinderski
Beginners
Gevorderden
Aprés-ski
Afdalingen 1200 km Liften
360km 123
720km 242
120km 95

Vanuit Arabba vertrekt er een aaneengesloten en volledig bewegwijzerde skitocht rond het Sella Massief (de Sella Ronda). U doorkruist Val di Fassa, Val Gardena / Wolkenstein en Alta Badia.

Voor de ervaren skiër is dit een tocht die u moet gedaan hebben! Met het superdolomietenskipas heeft u toegang tot 1.200 km aaneengesloten pisten en meer dan 200 liften. Voor de betere skiër (of boarder) is dit een waar wintersportparadijs.

U kiest uit 6 hotels direct aan de lift of 1 hotel (Al Forte) dat op 3 km van de skilift ligt. Middenin de Dolomieten verblijven, heeft veel weg van een sprookje. Adembenemende uitzichten, prachtige zonsop- en ondergangen, dit allemaal in een uniek winterdecor.

Een gezellige après-ski bij Arthur en Myriam in Bar Peter mag niet ontbreken aan uw reis. Luxe vindt u in Hotel Alpenrose, Evaldo en het Sporthotel, supergezellig is het in Albergo Pordoï, Hotel Portavescovo en Hotel Olympia. In de oude burcht ‘Al Forte’ geniet u dan weer van o.a. een heerlijke keuken.

Gratis skibegeleiding in laagseizoen

Tijdens het laagseizoen is Albergo Pordoï het thuishotel van JOSK in Arabba. U heeft ook de keuze één van onze andere hotels te boeken. De JOSK reisleider zal steeds in het Albergo Pordoï verblijven, en niet in de andere hotels. De eerste dag zal u de reisleider ontmoeten voor de verdeling van de skipassen en om enkele praktische afspraken te maken. Uiteraard kan u dagelijks aansluiten bij de gratis JOSK skibegeleiding, praktische afspraken worden ter plaatse gemaakt.

 

Gezinnen

Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.

Kwalitatieve hotels

Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.

Themaweken

Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.

Kidsacties

Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels tot 100% gratis.