Italië – Arabba

1
0

Arabba Hier bent u nooit uitgeskied!

Het skigebied Arabba ligt in de Dolomietenprovincie Belluno tussen 2 bergpassen (Pordoi en Campolongo). Arabba zelf telt zo’n 62 km skipisten.

Algemene informatie
Afstand tot Brussel1 005 km
Hoogte1060 - 3342 m
Beoordeling
Kinderski
Beginners
Gevorderden
Aprés-ski
Afdalingen 1200 kmLiften
360km 123
720km 242
120km 95

Vanuit Arabba vertrekt er een aaneengesloten en volledig bewegwijzerde skitocht rond het Sella Massief (de Sella Ronda). U doorkruist Val di Fassa, Val Gardena / Wolkenstein en Alta Badia. 

Voor de ervaren skiër is dit een tocht die u moet gedaan hebben! Met het superdolomietenskipas heeft u toegang tot 1.200 km aaneengesloten pisten en meer dan 200 liften. Voor de betere skiër (of boarder) is dit een waar wintersportparadijs.

U kiest uit 5 hotels direct aan de lift of 1 hotel (Al Forte) dat op 3 km van de skilift ligt. Middenin de Dolomieten verblijven, heeft veel weg van een sprookje. Adembenemende uitzichten, prachtige zonsop- en ondergangen, dit allemaal in een uniek winterdecor.

Een gezellige après-ski bij Arthur en Myriam in Bar Peter mag niet ontbreken aan uw reis. Luxe vindt u in Hotel Alpenrose, Evaldo en het Sporthotel, supergezellig is het in Albergo Pordoï en Hotel Portavescovo. In de oude burcht ‘Al Forte’ geniet u dan weer van o.a. een heerlijke keuken.

Gratis skibegeleiding in laagseizoen

Tijdens het laagseizoen is Albergo Pordoï het thuishotel van JOSK in Arabba. U heeft ook de keuze één van onze andere hotels te boeken. De JOSK reisleider zal steeds in het Albergo Pordoï verblijven, en niet in de andere hotels.

De eerste dag zal u de reisleider ontmoeten voor de verdeling van de skipassen en om enkele praktische afspraken te maken. Uiteraard kan u dagelijks aansluiten bij de gratis JOSK skibegeleiding, praktische afspraken worden ter plaatse gemaakt. 

Gezinnen


Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.

Kwalitatieve hotels


Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.

Themaweken


Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.

Kidsacties


Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels tot 100% gratis.