Blog

Zo neem je de kerstsfeer mee op skivakantie

Wil je zeker zijn van een witte Kerst? Dan moet je naar de bergen! Gezellig rond het haardvuur, glaasje glühwein erbij, muziekje op de achtergrond en genieten maar. Ben jij een van die gelukkigen die in de kerstvakantie naar de bergen trekt? Dan hebben we enkele tips om er een extra speciale kerst van te maken.

Châlet of hotel: een kerstboom is een must

Geen Kerst zonder kerstboom! Of je nu op hotel gaat of gezellig samenhokt in een châlet, een kerstboom hoort er gewoon bij. In je hotel staat waarschijnlijk wel een boom, maar wie een châlet of appartement huurt, moet wellicht zelf aan de slag. Gelukkig is een dennenboom nooit ver weg in de bergen. Kijk dus even rond, informeer je in de buurt, en je hebt in geen tijd een mooie boom.

En wat met de versiering? Natuurlijk zeul je niet heel je collectie kerstversiering mee op wintersport. Maar een kleine selectie neemt écht niet veel bagageruimte in.

Voetjes onder tafel en smullen maar

Geen Kerst zonder kerstdis! Wie op hotel gaat, kan genieten van een heerlijk diner op kerstavond. Huur je een appartement of châlet, dan heb je keuze: of uit eten, of zelf aan de slag. Er zijn gezellige restaurantjes genoeg in de buurt van de skigebieden. Reserveer wel tijdig je plekje.

Après-ski: Christmas edition

Geen Kerst zonder glühwein! Tijdens de eindejaarsperiode voorzien de meeste skigebieden animatie op en rond de piste. Kerstmannen, kerstbomen, versiering, een gezellig kampvuur, en natuurlijk glühwein en chocomelk, … En dat alles in een prachtig sneeuwwit landschap. Tijd om dat dekentje te halen en dicht bij elkaar te kruipen.

Een vrolijk kerstfeest iedereen.

Family

Gezinnen

Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.
Icon 4 stars hotel

Kwalitatieve hotels

Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.
Cabin

Themaweken

Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.
Icon Kids

Kidsacties

Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels.