Sneeuwklassen

Sneeuwklassen

Al 30 jaar organiseren wij sneeuwklassen voor scholen uit heel Vlaanderen en voor alle leeftijden. Wij bezorgen de leerlingen tijdens hun sneeuwvakantie een onvergetelijke ervaring onder de beste begeleiding in verzorgde pensions en hotels.

 

All inclusive-formule

Hieronder (’Hoe werken wij’) stellen wij onze sneeuwklas- formule voor. Onze All inclusive-formule voor schoolgroepen zorgt er jaarlijks voor dat leerlingen een onvergetelijke herinnering beleven aan hun skivakantie.

Wij bieden een volledig pakket aan dat qua prijs/kwaliteit niet te kloppen is. Voor zowel lagere-, midelbare- als sportscholen bieden wij een aparte formule aan die nergens zijn gelijke kent. Naast de skilessen worden er tal van andere activiteiten georganiseerd.

Vraag uw offerte op maat aan

Vraag meer info aan

 

 

Hoe gaan we te werk?

U bent geïnteresseerd in het organiseren van sneeuwklassen? Is het de eerste maal of gaan jullie al langer naar de sneeuw? Onze formules spreken u aan? Dan is de eerste stap gezet.

Sneeuwklassen op maat

Onze professioneel georganiseerde sneeuwklasen worden volledig op maat ‘gesneden’. Door onze ruime ervaringen in het begeleiden van sneeuwklassen kunnen wij alles aanpassen aan jullie specifieke wensen en eisen.

Het JOSK team staat paraat

Neem gerust contact op met het JOSK kantoor. Onze mensen geven u graag meer uitleg en inlichtingen over onze formules, de streek, het verblijf, het skigebied… Wenst u meer informatie of documentatie, laat het ons gerust weten, wij sturen alles op. Indien gewenst maken wij voor u vrijblijvend een offerte op.

Sneeuwklassen boeken

Wanner u alles grondig doorgenomen hebt, kunt u uw sneeuwklassen boeken in het hotel of pension dat u verkiest en in uw voorkeursperiode, indien deze nog vrij is. Kleinere schoolgroepen worden altijd met elkaar gecombineerd om de bus te vullen.