Italië – Corvara

2
0
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Sella Ronda Hier bent u nooit uitgeskied!

Algemene informatie
Icon distance BelgiumAfstand tot Brussel1 005 km
Icon mountainsHoogte1 060 – 3 342m

Download skiplan Corvara

 

Beoordeling
Kinderski
 
Beginners
 
Gevorderden
 
Aprés-ski
 
Afdalingen 1 200 kmLiften
Ski blauw360kmIcon Anker123
SKI rood720kmIcon zetellifts242
Ski120kmIcon lifts95
JOSK Arabba
JOSK Arabba
JOSK Arabba
JOSK Arabba
JOSK Arabba
JOSK Arabba
JOSK Arabba
JOSK Arabba Sella Ronda
JOSK Arabba
JOSK Arabba
JOSK Arabba
JOSK Arabba

 

Het skigebied Corvara is omringd door twee bijzondere schoonheden van de Zuid-Tiroolse Dolomieten: de monumentale rotstorens van het Sellamassief en de Sassongher, een gigantische monliet.

Vanuit Arabba vertrekt er een aaneengesloten en volledig bewegwijzerde skitocht rond het Sella Massief (de Sella Ronda). U doorkruist Val di Fassa, Val Gardena / Wolkenstein en Alta Badia.

Voor de ervaren skiër is dit een tocht die u moet gedaan hebben! Met het superdolomietenskipas heeft u toegang tot 1.200 km aaneengesloten pisten en meer dan 200 liften. Voor de betere skiër (of boarder) is dit een waar wintersportparadijs.

U kiest uit 6 hotels direct aan de lift of 1 hotel (Al Forte) dat op 3 km van de skilift ligt. Middenin de Dolomieten verblijven, heeft veel weg van een sprookje. Adembenemende uitzichten, prachtige zonsop- en ondergangen, dit allemaal in een uniek winterdecor.

Een gezellige après-ski bij Arthur en Myriam in Bar Peter mag niet ontbreken aan uw reis. Luxe vindt u in Hotel Alpenrose, Evaldo en het Sporthotel, supergezellig is het in Albergo Pordoï, Hotel Portavescovo en Hotel Olympia. In de oude burcht ‘Al Forte’ geniet u dan weer van o.a. een heerlijke keuken.

Gratis skibegeleiding in laagseizoen

Tijdens het laagseizoen is Albergo Pordoï het thuishotel van JOSK in Arabba. U heeft ook de keuze één van onze andere hotels te boeken. De JOSK reisleider zal steeds in het Albergo Pordoï verblijven, en niet in de andere hotels. De eerste dag zal u de reisleider ontmoeten voor de verdeling van de skipassen en om enkele praktische afspraken te maken. Uiteraard kan u dagelijks aansluiten bij de gratis JOSK skibegeleiding, praktische afspraken worden ter plaatse gemaakt.

 

SKIPAKKET CORVARA
(reserveren bij boeking)

  • Schoolvakanties : enkel skiles K2 en K3, wordt aangeboden met JOSK monitoren

De JOSK monitor gaat ’s middags samen met de kids lunchen, kids zijn onder begeleiding van 10 tot 15u, zo kan iedereen genieten van het uitgestrekte skigebied.

  • Laagseizoen : JOSK skibegeleiding inclusief
Onze hotels

 

Family

Gezinnen

Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.
Icon 4 stars hotel

Kwalitatieve hotels

Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.
Cabin

Themaweken

Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.
Icon Kids

Kidsacties

Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels.