Oostenrijk – Saalbach-Hinterglemm

1
0

Saalbach-Hinterglemm Genieten in een Oostenrijkse setting

Een netwerk van supermoderne en uiterst comfortabele cabinebanen verbindt de dorpen Hinterglemm, Saalbach, Leogang en Fieberbrunn. Vrijwel nergens zijn er wachttijden. Nog mooier is dat je aan weerzijden van het dal snel van overal naar overal kan skiën, zonder in een zijdal te blijven steken.

Algemene informatie
Afstand tot Brussel974 km
Hoogte834 - 2.096m
Beoordeling
Kinderski
Beginners
Gevorderden
Aprés-ski
Afdalingen 270 kmLiften
140km 20
112km 22
18km 28

Saalbach-Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn is gelegen in het prachtige Salzbugerland, middenin het Glemmtal en behoort nog tot de bekende Kitzbühler Alpen. Toppers van het skigebied zijn de schitterende blauwe Jausernabfahrt, de steile Zwölfernord-afdaling, de zwarte Schattberg-Nord afdaling, de rode Westgipfel, Zwölferkogel en Reiterkogel … en niet te vergeten de betoverend mooie Bernkogelpiste.

Wat het skicircus eveneens zo bijzonder maakt zijn de tientallen berghutten en bergrestaurant met hun typische Oostenrijkse stijl en knusse houtkachels. Bij mooi weer nodigen de vele ligstoelen op de terrassen je uit om heerlijk te genieten en te relaxen.

De skiliften van Leogang vormen een zijtak van dit mondaine gebied en zijn ermee verbonden door de Asitzbahn. Deze lift vertrek vanuit de achtertuin van ons hotel Salzburghof. Leogang is een gezellig en authentiek winterdorpje, rustig gelegen in het imposante decor van de ‘Leoganger Steinberge’. Het dorp heeft een rijke
mijnwerkersgeschiedenis.

Gezinnen


Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.

Kwalitatieve hotels


Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.

Themaweken


Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.

Kidsacties


Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels tot 100% gratis.