Oostenrijk – Leogang

2
0
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Genieten in een Oostenrijkse setting

Een netwerk van supermoderne en uiterst comfortabele cabinebanen verbindt de dorpen Hinterglemm, Saalbach, Leogang en Fieberbrunn. Vrijwel nergens zijn er wachttijden. Nog mooier is dat je aan weerzijden van het dal snel van overal naar overal kan skiën, zonder in een zijdal te blijven steken.

SKIPAKKET LEOGANG
(reserveren bij boeking)

  • Schoolvakanties : enkel skiles K2 en K3

De JOSK monitor gaat ’s middags samen met de kids lunchen, kids zijn onder begeleiding van 10 tot 15u, zo kan iedereen genieten van het uitgestrekte skigebied.

  • Laagseizoen : JOSK skibegeleiding inclusief
Algemene informatie
Afstand tot Brussel974 km
Hoogte834 - 2.096m
Beoordeling
Kinderski
Beginners
Gevorderden
Aprés-ski
Afdalingen 270 kmLiften
140km 20
112km 22
18km 28

Ski Circus

Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn is gelegen in het prachtige Salzbugerland, middenin het Glemmtal en behoort nog tot de bekende Kitzbühler Alpen. Toppers van het skigebied zijn de schitterende blauwe Jausernabfahrt, de steile Zwölfernord-afdaling, de zwarte Schattberg-Nord afdaling, de rode Westgipfel, Zwölferkogel en Reiterkogel … en niet te vergeten de betoverend mooie Bernkogelpiste.

Wat het skicircus eveneens zo bijzonder maakt zijn de tientallen berghutten en bergrestaurant met hun typische Oostenrijkse stijl en knusse houtkachels. Bij mooi weer nodigen de vele ligstoelen op de terrassen je uit om heerlijk te genieten en te relaxen.

De skiliften van Leogang vormen een zijtak van dit mondaine gebied en zijn ermee verbonden door de Asitzbahn en Steinbergbahn.  Leogang is een gezellig en authentiek winterdorpje, rustig gelegen in het imposante decor van de ‘Leoganger Steinberge’. Het dorp heeft een rijke mijnwerkersgeschiedenis.

 

Family

Gezinnen

Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.
Icon 4 stars hotel

Kwalitatieve hotels

Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.
Cabin

Themaweken

Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.
Icon Kids

Kidsacties

Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels tot 100% gratis.