Italië – Passo Tonale

1
0

Passo Tonale Italiaanse flegma op 1.900 m hoogte

De recente verbinding tussen de skigebieden PASSO TONALE en PONTEDILEGNO zorgt ervoor dat dit gebied ongeveer 100 km aaneengesloten piste kan aanbieden. Dat dit gebied nog steeds in volle groei is, bewijzen de gloednieuwe zetelliften.

Algemene informatie
Afstand tot Brussel979 km
Hoogte1155 - 3016 m
Beoordeling
Kinderski
Beginners
Gevorderden
Aprés-ski
Afdalingen 100 kmLiften
22km 5
63km 19
15km 4

Adamello Ski: Pontedilegno – Tonale

Passo Tonale is het bekendste, grootste en hoogste skigebied van het zonovergoten Val di Sole. Aan de zuidflank van dit gebied vertrekken tal van moderne zetelliften die toegang geven tot perfect onderhouden en zonovergoten pisten.

Aan de noordzijde bevindt zich de PRESENA-gletsjer, die door de nieuwe cabinebaan PARADISO onmiddellijk in verbinding staat met het skigebied. Blikvanger hier is de zwarte piste die volledig tot in het dal gaat.

Sinds 3 jaar is ook de verbinding met PONTEDILEGNO een feit. Via een gloednieuwe piste bereik je dit skigebied, een echte onontgonnen parel van de Ortler alpen.

Naast dit skiplezier op grote hoogte is Tonale ook bekend omwille van zijn vele bars en zijn specifieke sfeer: de après-ski is hier zoals het hoort te zijn: ambiance, leuk, pretentieloos, Belgisch biertje en goede muziek! In Pontedilegno kan je naast het skiën
trouwens ook leuk shoppen.

Een gebied dus in volle uitbreiding! Zeker een aanrader.

Gezinnen


Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.

Kwalitatieve hotels


Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.

Themaweken


Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.

Kidsacties


Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels tot 100% gratis.