Italië – Kronplatz

2
0
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Kronplatz – Dolomiti Superski Wat een diversiteit op één berg!

Waar vindt u de combinatie van Italiaanse flair en Zuid-Tiroolse charme, perfect onderhouden skipisten en een zonnige ligging, après-ski, luxe en wellness … inderdaad: Kronplatz, de koning van Zuid-Tirol. JOSK reizen biedt hier een compleet programma aan voor jong en oud.

SKIPAKKET  te KRONPLATZ
(reserveren bij boeking)

  • Schoolvakanties : alle lessen ski en snowboard, TOKKI sneeuwclub, peuterclub (enkel Paasvakantie)
  • Laagseizoen : gratis skibegeleiding of gratis skiles volwassene
  • Kidsweek : enkel kinderski, TOKKI sneeuwclub en peuterclub
Algemene informatie
Afstand tot Brussel970 km
Hoogte835 - 2275m
Beoordeling
Kinderski
Beginners
Gevorderden
Aprés-ski
Afdalingen 119 kmLiften
58km 6
32km 5
29km 21
Uw eerste maal op de latten op één van de vele blauwe pisten, als ervaren skiër ‘the black five’ trotseren of een prachtige dag skiën in de Superdolomieten. 119 km skiplezier vanaf de top van Kronplatz richting Bruneck, Olang en St. Vigil. Nergens biedt JOSK reizen zoveel hotels aan dan in Kronplatz. Steeds is er een transfer naar het skigebied voorzien: een JOSK bus, hotelshuttle of skibus. De Winklerhotels behoren tot de tophotels in de regio en ook onze andere 4****-hotels zijn reeds jarenlang opgenomen in ons aanbod. De zorgvuldig uitgekozen 3***-hotels zijn tevens stuk voor stuk hele goede familiehotels. Ook voor de studenten en de jeugd hebben we op Kronplatz een ruim aanbod aan verblijven.

Kronplatz behoort tot de Dolomiti Superski.

Deze skipas omvat maar liefst 12 skigebieden en biedt meer dan 1.200 km skipiste. Vanuit Kronplatz kan u via de Piculin lift en de gratis busverbinding aansluiting vinden op de Sella Ronda. Deze skitour verbindt 4 topgebieden uit de Dolomieten, Corvara (Alta Badia), Arabba, Val Gardena, Val di Fassa. Indien niet inclusief, kan u deze skipas steeds vooraf reserveren bij boeking (€22 – 6d dol | € 40 – 7 dol).

Skiverhuur Rent-and-go …

De skiverhuur Rent-and-go is zonder twijfel de modernste, snelste en best uitgeruste verhuur van de Alpen. Naast zeer degelijk materiaal en een snelle service biedt deze verhuur een unieke verwarmde skidepot in het dal aan, zodat je niet meer met je materiaal hoeft te zeulen.

Family

Gezinnen

Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.
Icon 4 stars hotel

Kwalitatieve hotels

Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.
Cabin

Themaweken

Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.
Icon Kids

Kidsacties

Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels tot 100% gratis.