Skiën in Oostenrijk

2
0
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Oostenrijk

De skigebieden bieden voor elk wat wils: je vindt er skipistes van groen tot zwart. Voor beginners zijn er bovendien talloze Oostenrijkse skischolen, die erg hoog aangeschreven staan.
icons

Ischgl-Galtür Serfaus-Fiss-Ladis Sölden Zillertal Kitzbühel Leogang Schladming Obertauern Bad Kleinkirchheim

Veel mogelijkheden voor après-ski

De Oostenrijkse après-skimogelijkheden zijn zonder twijfel de beste van Europa. Er zijn talloze hutten langs de pistes en op de toppen waar je de hele dag terecht kan. Daarnaast zijn er in de dorpen ook heel wat mogelijkheden, van bars tot heuse clubs en discotheken.

Mooie hotels

Ook op het gebied van accommodatie kan je in Oostenrijk alle kanten uit: van budgetvriendelijke hotels voor jongeren en studenten tot luxehotels compleet met zwembad en wellness.

Kindvriendelijk

Heel wat skigebieden hebben speciale accommodatie voor kinderen, zoals speeltuinen of afgebakende pistes voor de kleinsten.  Meestal is er ook mogelijkheid tot kinderopvang. JOSK biedt nog een extra dienst voor mensen met kinderen: in de TOKKI sneeuwclub kunnen kinderen vanaf 3 jaar terecht voor skilessen of sneeuwgewenning.

Ook voor wandelaars (en langlaufers)

Voor mensen die niet graag skiën, maar wel graag meegaan op skivakantie met het gezin, bieden de meeste skigebieden ook mogelijkheden tot wandelen en langlaufen.

Family

Gezinnen

Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.
Icon 4 stars hotel

Kwalitatieve hotels

Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.
Cabin

Themaweken

Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.
Icon Kids

Kidsacties

Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels.