Oostenrijk – Bad Kleinkirchheim

Verplicht veld
1
0

Bad Kleinkirchheim De perfecte combinatie van wintersport, wellness en zon...

Het mondaine Bad Kleinkirchheim is uitgegroeid tot één der bekendste skioorden van Oostenrijk en staat vooral bekend om zijn perfecte combinatie van skiën en wellness.

Algemene informatie
Afstand tot Brussel 1 090 km
Hoogte 1.100 - 2.055m
Beoordeling
Kinderski
Beginners
Gevorderden
Aprés-ski
Afdalingen 103 km Liften
18km 15
77km 7
8km 4

Karinthië

Het skigebied strekt zich uit over een panorama van maar liefst honderdtachtig graden over twee bergflanken. Diverse liften brengen je naar een hoogte van 2.055 m., waar zo’n 103 km pistes zich in alle moeilijkheidsgraden doorheen de bossen kronkelen. In Bad Kleinkirchheim kent men geen wachttijden. De twee ‘Weltcupafdalingen’ bieden ook gevorderde skiërs voldoende uitdaging.

Door zijn superieure ligging heeft dit gebied ook meer zonnedagen dan andere skigebieden. In Bad kleinkirchheim kun je na het skiën in de voetsporen treden van de oude Romeinen door direct na het sporten het water in te duiken in één van de vele kuurbaden met geneeskrachtig water en je lekker te laten verwennen in de beautyfarm.

De après-ski concentreert zich voornamelijk rond de dalstations en in het dorp rond enkele hutten en ‘Schirmbars’.Dit gebied is de aanrader voor gasten die op zoek zijn naar een kwalitatief groot gebied in combinatie met uitgesproken wellness- en kuurmogelijkheden, en dit alles met een typisch Oostenrijks karakter.

Gezinnen

Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.

Kwalitatieve hotels

Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.

Themaweken

Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.

Kidsacties

Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels tot 100% gratis.