Italië – Obereggen (Val Di Fiemme)

1
0

Obereggen (Val Di Fiemme) Tijd voor uzelf en uw gezin

In de winter is het Skigebied Obereggen niet alleen een paradijs voor skiërs, u kan er overdag ook heerlijk wandelen en langlaufen en ’s avonds kan u gaan rodelen.

Algemene informatie
Afstand tot Brussel996 km
Hoogte1.000 - 2.500 m
Beoordeling
Kinderski
Beginners
Gevorderden
Aprés-ski
Afdalingen 111 kmLiften
36km 10
57km 26
18km 9

Obereggen (Val di Fiemme)

De gemeente Deutschnofen omvat de gelijknamidge centrale plaats en de dorpen Eggen, Obereggen en Monte San Petersberg. De ligging tussen de bergmassieven Latemar en Rosengarten is fantastisch, het uitzicht op de markante rotsformaties van Schlern, Zanggen, Weishorn en Schwarzhorn is fenomenaal.

Obereggen behoort tot het Latemar skigebied, waar ook Pampeago en Predazzo toebehoren. Niet toevallig kozen wij dit gebied om het aanbod tijdens de Paasvakantie uit te breiden.

Obereggen is uitgekozen voor zijn uitstekende faciliteiten naar kinderski, het kinderskipark is een gote meerwaarde, hiervoor wordt met de plaatselijke skischool samengewerkt.

De 2 hotels zijn allemaal gelegen aan de skilift van Obereggen, kabinebaan Ochseweise en zetellift Oberholz.

Het Sporthotel ****s Obereggen, het ligt in een fascinerende omgeving. Toppers zijn de verschillende kamertypes (o.a met aparte slaapkamer voor de kids), groot zwembad en restaurant ‘the gourmet temple”.

Kraüterhotel **** Zischghof, dit hotel heeft als thema ‘kruiden’ gekozen. De filosofie van de gastfamilie: “Alles finden was gut tut”. Tijd voor uzelf en uw gezin, tijd om gezond en goed te eten, tijd om uzelf terug te vinden.

Gezinnen


Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.

Kwalitatieve hotels


Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.

Themaweken


Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.

Kidsacties


Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels tot 100% gratis.