Italië – Livigno

1
0

Livigno Een zonnig taxfree sneeuwparadijs

Reeds vele jaren is Livigno één van de JOSK topbestemmingen. Vele reizigers die reeds in Livigno waren, blijven hier steeds terugkomen. Livigno biedt alles wat u van een echte vakantie verwacht en zorgt voor de ideale mix van ski, après-ski, shopping, zon, fun, la dolce vita Italia…

Algemene informatie
Afstand tot Brussel851 km
Hoogte1816 - 2800m
Beoordeling
Kinderski
Beginners
Gevorderden
Aprés-ski
Afdalingen 115 kmLiften
30km 11
65km 13
20km 6

Dolce Vita in een zonnig taxfree sneeuwparadijs

Het skigebied is opgedeeld in de Mottolino- en de Carosellozijde. Beiden worden verbonden door een gratis skibusnetwerk, heel eenvoudig en superefficiënt. Met deze bussen kan u ook naar het autovrije shoppingcentrum van Livigno. De bijnaam ‘Klein Tibet’ heeft Livigno te danken aan zijn sneeuwrijke winters, dit is doordat Livigno op 1.800m ligt.

Langs de Mottolinoflank zijn hotels Paré, Intermonti (VERNIEUWD) en het budgetvriendelijke Loredana perfect gelegen aan de Teola lift. U skiet via de zwarte Giorgio Rocca piste tot aan het hotel. Voor de kinderen is er steeds kinderanimatie.

In de autovrije shoppingstraat ligt hotel Möta. De unieke ligging is de toptroef van dit hotel.

Langs de Carosello-zijde bevinden zich onze charmehotels Primula en Alba en Cristallo. Alle 3 worden zij uitgebaat door een familie met ‘roots’ in Livigno. Zij staan garant voor een zeer correcte, familiale en klantvriendelijke service.

Ten slotte behoort het budgetvriendelijke Hotel Loredana ook nog tot ons aanbod.

NIEUW in het aanbod is het Family Hospitality Hotel **** Sporting, direct gelegen aan de Carosello 3000 skilift. 

Vele families keren jaarlijks terug naar Livigno.

U vindt hier alles voor een perfecte vakantie: kinderskiles, vlotte bereikbaarheid skipiste, kinderanimatie, familie-après-ski … Mama en papa kunnen er zeker van zijn dat hun kids een topweek hebben. Tijdens de vakantieweken zijn er interessante (kinder)prijzen in Hotel Intermonti.

In het laagseizoen combineert u het skiën met tal van andere mogelijkheden, o.a. shopping, sneeuwscooteren, wijndegustatie, gezellige aprèsski …

Gezinnen


Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.

Kwalitatieve hotels


Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.

Themaweken


Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.

Kidsacties


Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels tot 100% gratis.