Blog

Dit zijn de favoriete skigebieden van JOSK

Zoek je nog naar de perfecte skibestemming? Doe alvast inspiratie op! In dit artikel ontdek je wat onze favoriete wintersportgebieden zijn. Waaraan herken je een goed skigebied? Aan het mooie weer, de sneeuwzekerheid en de leuke sfeer op en rond de pistes natuurlijk! Onze selectie overtreft zelfs de verwachting

en van de meest veeleisende wintersportkampioen.

Kitzbühel, Oostenrijk

In Kitzbühel verveel je je nooit. Het bekendste skigebied van Oostenrijk is tevens ook het grootste. De Kitzbüheler Alpen bestaan uit 5 skigebieden, goed voor 249 liften en meer dan 700 kilometer ski- of snowboardplezier. Ervaar zelf de adrenaline van de Hahnenkam-afdaling of doe je tegoed aan de typisch Tiroolse gemütlichkeit in een van de 172 berghutten die het skigebied rijk is.

Ontdek onze hotels in Kitzbühel

Zillertal – Hintertux, Oostenrijk

Het Zillertal is een begrip in de skiwereld. Met de Zillertal Superskipas kan je terecht op 177 liften verdeeld over 11 ski-oorden, samen goed voor meer dan 489 kilometer piste. Inclusief de Hintertux-gletsjer, de hoogste piste in ons aanbod. Je geraakt overal eenvoudig en snel met een bus. Het Zillertal is tevens de plaats waar wij onze eigen ski- en snowboardmonitoren opleiden. Dat zegt genoeg natuurlijk!

Ontdek onze hotels in Zillertal – Hintertux

Portes du Soleil, Frankrijk

Portes du Soleil ligt in de prachtige Franse regio Haute-Savoie. Het gebied telt maar liefst 650 kilometer aan pistes en 204 skiliften. Beginner of gevorderde? Hier vind je voor elk wat wils! En is het niet door het skiën of snowboarden, dan raak je wel in ademnood door de schitterende uitzichten en idyllische landschappen. Bovendien valt er in het dorpje Morzine-Avoriaz altijd wel iets te beleven.

Ontdek onze hotels in Portes du Soleil

Kronplatz, Italië

Skiën of snowboarden op meer dan 2.000 meter hoogte? Nergens is de sneeuwkwaliteit zo goed als in Kronplatz. 119 kilometer afdaling liggen op je te wachten in een van de meest feeërieke regio’s van Italië: Zuid-Tirol. Een heerlijk zonnetje, de zalige après-ski en een bad van luxe en wellness maken het geheel compleet. Nergens anders bieden we zoveel verschillende hotels aan als in Kronplatz.

Ontdek onze hotels in Kronplatz

Family

Gezinnen

Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.
Icon 4 stars hotel

Kwalitatieve hotels

Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.
Cabin

Themaweken

Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.
Icon Kids

Kidsacties

Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels.