Kidsweken

Kidsweken

  • Buiten schoolvakanties
  • Kinderen -8 jaar (01.01.2010): GRATIS verblijf + GRATIS skipas
  • Skilessen vanaf 4 jaar
  • Skigewenning vanaf 3 jaar (TOKKI sneeuwclub)
  • Nederlandstalige skimonitoren
  • Kinderskipark in alle gebieden aanwezig

Een JOSK kidsweek is de ideale formule voor gezinnen met jonge niet- leerplichtige kinderen. Deze kidsweken worden geprogrammeerd in rustigere periodes, buiten de schoolvakanties. We verblijven in schitterende familiehotels, waar de ‘kids’ centraal staan. Bovendien verblijven de kinderen -8 jaar GRATIS in deze hotels. Een team van kindvriendelijke JOSK monitoren staat klaar om er een onvergetelijke vakantieweek van te maken.

Kinderski

Vanaf 4 jaar kunnen de kinderen aansluiten in de skiklasjes, gegeven door Nederlandstalige JOSK monitoren. Er wordt 4 uren per dag skiles geven in groepjes van max. 8 kindjes per monitor. In Val di Fiemme en Livigno mogen we gebruik maken van het kinderparkje van de plaatselijke skischool. Op Kronplatz hebben we ons eigen rolbandje. Op het einde van de week krijgen de kinderen een medaille, een diploma en nog een verrassingsgeschenkje als aandenken aan hun skivakantie.

TOKKI sneeuclub

Voor kinderen van 3 jaar hebben we de TOKKI sneeuwclub. Motorisch zijn deze kinderen nog niet klaar om een volledige dag skiles te volgen en sommigen zullen zelfs nog niet aan skiën toekomen. Tokki voorziet 1/2 dag skigewenning, de andere 1/2 dag worden leuke (sneeuw-)activiteiten voorzien. Over de middag eten de kinderen samen met de ouders. De uren van de sneeuwclub lopen gelijk met de uren van de kinderski.

Extra kinderservice

Kinderen -8 jaar verblijven gratis in het hotel. Na het vervroegde avondeten kunnen de kinderen naar een film kijken onder begeleiding van enkele monitoren terwijl de ouders rustig kunnen eten. In de loop van de week vindt er een echte kinder-après-ski plaats. Specifieke kinderanimatie zoals tijdens de vakantieweken wordt echter niet georganiseerd.

Kinderopvang in Galtür

opvang voor de les : 9.00-10.00u
middagopvang met lunch 
opvang na de les : 15.30-16.30u

Opvang dient u bij boeking door te geven, kan niet ter plaatse geboekt worden.
Tijdens de kidsweken : 6 dagen € 150 of 2 dagen € 60 (vrij te kiezen)

Bekijk onze kidsweken

Bekijk alle kidsweken in ons aanbod.

Zoek kidsweken

Gezinnen


Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.

Kwalitatieve hotels


Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.

Themaweken


Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.

Kidsacties


Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels tot 100% gratis.