Blog

5 leuke skicadeaus om aan de kerstman te vragen

De cadeautjesjacht is officieel geopend. Heb jij in je familie of vriendenkring ook fervente skiërs? Dan helpen we u op weg met deze 5 topcadeaus voor onder de kerstboom. Als u een skifanaat bent, zet u ze natuurlijk gewoon zelf op uw lijstje

1. Skisokken

Sokken zijn in veel gezinnen een klassieker onder de kerstcadeaus. Met skisokken geeft u toch iets meer dan met een ordinair paar: ze zijn warmer, dikker en ze doen u al wegdromen naar uw komende skivakantie. Ze komen daarnaast goed van pas als u geen koude voeten wil krijgen bij het bezoeken van een kerstmarkt.

2. Helm

Een skihelm is een trendy en tegelijk heel nuttig cadeau. De laatste jaren zijn er steeds meer mensen die met een helm skiën. Voor kinderen is een skihelm in de meeste landen zelfs verplicht. Voor volwassenen is een helm dragen tijdens het skiën op de meeste plaatsen nog geen verplichting. Toch wordt het voor iedereen sterk aangeraden om er een te dragen, dit om hoofdletsels te vermijden bij een val of wanneer er iemand tegen u skiet.

3. Gopro

De GoPro is de laatste jaren een enorm populair skicadeau. De actiecamera wordt bovenop de helm of met een harnas rond het lichaam vastgemaakt. Zo kan u achteraf nog nagenieten van uw skitochten of kunstjes, en kan u ook anderen laten meegenieten.

4. CD met après-skihits

Het foutste kerstcadeau in de lijst, maar toch een van de leukste: de après-ski-cd. Goed om op weg naar uw bestemming of thuis al in te skistemming te komen. Of u het nu wil of niet, klassiekers als Anton aus TirolWir wollen die Eisbären sehen en Cowboy und Indianer moét u  gewoon kunnen meebrullen.

5. Buff

Lekker warm en razend populair op de skipiste, is de ‘Buff’: een soort sjaal die op verschillende manieren kan gedragen worden: onder de helm, op het hoofd als muts, voor de mond of gewoon rond de nek. Er zijn veel verschillende versies verkrijgbaar om in stijl te kunnen skiën.

Eens de cadeaus uitgedeeld zijn, kan u beginnen uitkijken naar de vakantie zelf. Wil u nog een skivakantie boeken? Bekijk dan zeker ons reisoverzicht!

Family

Gezinnen

Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.
Icon 4 stars hotel

Kwalitatieve hotels

Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.
Cabin

Themaweken

Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.
Icon Kids

Kidsacties

Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels.