Blog

Daarom is skiën in groep zo fijn

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd: het is een motto dat voor veel situaties van toepassing is. En dat geldt zeker voor een skivakantie. Het is de ideale reis om in groep te doen. Lees hier de voordelen van in groep skiën of snowboarden

Er zijn helpende handen in de buurt

Als er iets gebeurt op de piste, zijn er in de groep altijd mensen die u uit de nood kunnen helpen. Stel: u wordt omver geskied of maakt een stevige val. Als er mensen van uw groep achter u skiën, kunnen zij u weer op de been helpen. Daarom is het in een groep handig als een geoefende skiër als laatste van de piste komt.

Terrasjes doen is leuker in groep

Bij skiën hoort natuurlijk ook terrasjes. In de voormiddag om even te rusten, ’s middags om te eten, in de namiddag om de dorst te lessen of al in de sfeer te komen voor de après-ski. En terrasjes doen is natuurlijk véél leuker in groep.

Je hoeft niet steeds de weg te zoeken

Als uw groep met een begeleider skiet, hoeft u zich niet bezig te houden met het pistenplan. Een begeleider kent het skigebied goed en loodst je zo mee naar de mooiste plekjes en de leukste pistes.

Meer sfeer tijdens de après-ski

Een après-ski-party is geen party zonder groep. Met twee personen kan u ook naar een après-ski-bar gaan, maar de sfeer zal nooit hetzelfde zijn. In groep foute hits meebrullen terwijl de prettig gestoorden van de groep op tafel dansen: dat is de ideale après-ski. En voor de liefhebbers hoort daar natuurlijk ook een schnaps, Jägermeister of biertje bij.

Er zijn altijd skiërs van hetzelfde niveau

Als u in een grotere groep skiet, zijn er altijd wel mensen die op hetzelfde niveau skiën als u. Zeker voor goede skiërs is dat heel fijn: als u samen met andere geoefende skiërs onderweg bent, hoeft u niet altijd in te houden.

Bij JOSK geniet u in het laagseizoen van gratis skibegeleiding. Iedereen kan dan in een groep van zijn eigen niveau skiën, steeds met een monitor die het gebied door en door kent.

Family

Gezinnen

Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.
Icon 4 stars hotel

Kwalitatieve hotels

Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.
Cabin

Themaweken

Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.
Icon Kids

Kidsacties

Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels.