Blog

Het einde van het skiseizoen: zo overleeft u de zomer

Pasen zit er alweer een tijdje op. Er is dus geen ontkomen meer aan: het skiseizoen zit er onvermijdelijk op. Tijd om de latten of het board op te bergen en de zomer aan te vatten… Voor een echte snow-lover als u géén pretje, dat beseffen we, maar er is licht aan het einde van de tunnel. Met onze tips vliegt de zomer voorbij. Sterker nog: wij zorgen ervoor dat u straks alweer de latten kunt aanbinden. Eeuwige sneeuw, eindeloos veel fun!

1) boek je skivakantie voor volgend jaar

Buiten 30 graden en meer, geen zuchtje wind en overal hyperactieve kinderen? Dat betekent maar één ding: de zomervakantie is begonnen. De enige sneeuw die u dan als doorwinterde skiliefhebber voorgeschoteld krijgt, is zwart. Maar hey, bekijk het positief! U hebt nu zeeën van tijd om uw wilde plannen voor volgend jaar uit te zetten. Want wie er vroeg bij is, heeft de ruimste keuze. Bekijk nu al welke reis uw voorkeur heeft, zodat u op tijd uw skireis kan boeken. Vanaf 16 augustus staat het nieuwe aanbod online en kan u dus ook boeken. Zodra uw vakantie vastligt, hebt u alweer iets om naar uit te kijken… En zo vliegt de zomer voorbij!

2) ga indoor skiën

Wij zijn de laatsten om te beweren dat een indoor skipiste een volwaardig alternatief is voor een bergkam in de Alpen of Pyreneeën. Maar het is beter dan met uw vingers te zitten draaien, niet? Dus: haal die ski’s maar weer van de zolder, wax uw board alvast en ga ervoor. De sneeuw ligt er perfect bij – het ideale moment dus om uw techniek wat bij te schaven. En voor de après-ski zorgt u toch gewoon zelf?!

3) shortski naar de eeuwige sneeuw

Voor u kan het skiseizoen niet snel genoeg beginnen. Dus waarom gaat u niet op skivakantie tijdens de herfstvakantie? Of het verlengde weekend van 11 november? Op de Hintertux-gletsjer in Oostenrijk ligt er altijd sneeuw. Het is dan ook dé plek om een technische stage of monitorenopleiding te volgen. Ga je liever gewoon als toerist mee? Dat kan natuurlijk ook!

Family

Gezinnen

Focus op kids, skilessen en kinderanimatie.
Icon 4 stars hotel

Kwalitatieve hotels

Jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde hotels.
Cabin

Themaweken

Georganiseerde reizen voor verschillende doelgroepen.
Icon Kids

Kidsacties

Kinderen reizen aan actieprijs in verschillende hotels.